2:13 pm - Wednesday January 17, 2018

Duaja e Sulltan Muradit para betejës se Kosovës

“O Zot! Po qe se kjo furtune ka dale për shkak të mëkateve te këtij robi tënd te mjere,
mos m’i ndëshko ushtaret e mi te pafajshëm !

Allahu im, mos I ndëshko ushtaret e pafajshëm qe erdhën gjer këtu vetëm për te ta lartësuar emrin dhe për ta kumtuar Islamin !
Zoti ynë, edhe pasuria dhe pushteti janë te tute,
Edhe ky rob I yti është. Unë jam një rob I mjere…
Ti je qe I njeh me mire qëllimin dhe te fshehtën time !
Pasuria dhe pushteti nuk janë synimi im, unë dëshiroj vetëm pëlqimin tënd!

O Zot, mos I lere këta ushtare besimtare te munden dhe shkatërrohen ne dore te mohuesve dheheretikeve!
Favorizoju atyre një fitore te tille q eta festojnë tere myslimanet! Ne dëshirofsh atë dite fitoreje ky robi yt Murat le te behet kurban ne rrugën tende!

O Zot, mos me bej mua shkak për shkatrrimin e kaq shume ushtareve muslimane! Ndihmoju atyre dhe dhuroju fitore! Unë jam gati ta flijoj jetën për ta mjafton qe T’i të me pranosh mua ne grupin e shehideve!

Jam gati ta dorëzoj shpirtin për hir te ushtareve muslimane! Me bere gazi, fitimtar; ne fund, te lutem te kesh mirësinë te me besh shehid!

freskirinore

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Opinion, Postime t'reja, Thënie

No comments yet.

Leave a Reply