2:19 am - Wednesday December 13, 2017

Nata e Kadrit është nata e sinqeritetit dhe përkushtimit të plotë para Fuqisë krijuese.

Nata e Kadrit është nata e sinqeritetit dhe përkushtimit të plotë para Fuqisë krijuese. Përkushtimi në këtë natë bëhet duke u zhveshur nga çdo qëllim sekondar i jetës dhe duke e veshur petkun e qëllimit të vetëm primar në relacionin me Krijuesin, përkushtimin e sinqertë ndaj Tij. Sinqeriteti me Të e mundëson të njerëzishmen dhe kontributin e vërtetë në shoqëri.
Për hajr Nata e Kadrit. / FRESKIRINORE /M.I

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Postime t'reja, Ramazani

No comments yet.

Leave a Reply