2:11 pm - Wednesday January 17, 2018

Vlera dhe rëndësia e natës së Kadrit – Afet ef Beadini / VIDEO

Nata e Kadrit është nata e sinqeritetit dhe përkushtimit të plotë para Fuqisë krijuese. Përkushtimi në këtë natë bëhet duke u zhveshur nga çdo qëllim sekondar i jetës dhe duke e veshur petkun e qëllimit të vetëm primar në relacionin me Krijuesin, përkushtimin e sinqertë ndaj Tij. Sinqeriteti me Të e mundëson të njerëzishmen dhe kontributin e vërtetë në shoqëri.
Për hajr Nata e Kadrit.

Ju sjellim ligjëratën e ditës së Xhuma, projekt ky që realizohet në bashkëpunim me Xhaminë Hamza dhe gjitha Video ligjëratat i gjeni të vendosura nē portalin www.freskirinore.com
•••Ligjērues: Afet ef.BEADINI•••

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project, Postime t'reja, Video

No comments yet.

Leave a Reply