2:13 pm - Wednesday January 17, 2018

Dr.Musa Musai: Për fat të keq faturën e paguajnë të pafajshmit sikur Almiri.

Dr.Musa Musai në profilin e tij në Facebook, shkruan:

”Profili i një vrasësi sikur ky, që morri jetën e Almirit të vogël e të pafajshëm, shfaq homofobinë përzgjedhëse, tregon shtytësit kundërsocializues të rëndë që dikush mund ti ndjejë ndaj një identiteti “tjetër”. Vrasja makabër e një fëmije në fakt shfaq trajtimin e tjetrit si jo njeri, mos akceptimin e tij dhe atribuimin e gjitha negativiteteve personit ndaj të cilit kultivohet mllefi dhe urrejtja. Pargjykimet dhe jotoleranca për tjetrin në fakt vënë në dukje indoktrinimet kolektive të kësaj shoqërie ndaj çdokujt që nuk është sikur “ata”.
Ky rast edhe më qartë ka nxjerr në pah urrejtjen kolektive patologjike të bartur në media dhe të reflektuar në procesin edukativo-arsimor.
Përgjegjës pa përjashtim jemi të gjithë, derisa pozicionimet në këtë shoqëri bëhen me kritere të dyfishta, për fat të keq faturën e paguajnë të pafajshmit sikur Almiri.”- shkruan Dr.Musa Musai, transmeton freskirinore
‪#‎whoisAlmir4‬
‪#‎UnëjamAlmiri‬musa musai almiri i vrare nga maqedonasi terorist..........FFFFFFFR

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Opinion, Postime t'reja

No comments yet.

Leave a Reply