10:06 pm - Monday December 11, 2017

Kini frikë Zotin mos shpifni, dhe mos nxitoni duke bërë postime SHARE, pa i vërtetuar ato! Zoti ju ruajt, paqe për të gjithë…

Po e shoh qe dikush nga “muslimanet” e ka postu nje foto, duke citu nje citat nga Bibla dhe nje citat nga Kur’ani, madje duke i shtremberu plus perkthy gabimisht, e shume prej muslimanve tu ja bo share dhe ja shihni dallimin ndermjet Islamit & Krishterimit. Personalisht, duke u bazu ne ate cfare na ka mesu Allahu xh.sh. dhe Profeti Muhammed a.s. qe ta flasim te verteten dhe te mos shpifim, konsideroj se ky postim ne foto, eshte perqares dhe nxit per urrejtje nderfetare qe shkakton prishjen e harmonise fetare me t’cilen ne si shqiptar njihemi anembane botes !
Keshilla ime per te gjithe muslimanet eshte: Kini frike Zotin mos shpifni, dhe mos nxitoni duke bere postime SHARE, pa i vertetuar ato! Zoti ju ruajt, paqe per te gjithe 🙂bible quran ajeti i shtremberuar i perkthyer gabim shih postimin

p.s:

Postimi origjinal i atyre qe e kane bere kete gabim:

Për të gjithë ata që mendojnë se Islami predikon terrorizmin
Çdo fe mund të keqinterpretohet kur nxjirret nga konteksti.
“Duhet t’i vrasësh dhe shkatërrosh ata që adhurojnë zot tjetër.” [Bibla, Exodus 22:20]
“Bëhu i drejtë dhe sillu me korrektësi ndaj atyre që adhurojnë zot tjetër.” [Kur’an, El-Mumtehane: 8]

Ju pershendes, dhe ma boni hallall:

Perkthimet origjinale dhe te duhura:

“Whoever sacrifices to any god other than the LORD must be destroyed

(Exodus 22:20)

“All-llahu nuk ju ndalon të bëni mirë dhe të mbani drejtësi me ata që nuk ju luftuan për shkak të fesë, e as nuk ju dëbuan prej shtëpive tuaja; All-llahu i do ata që mbajnë drejtësinë.

(El-Mumtehane: 8)

Pershati Kreshnik Syla

FRESKIRINORE

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Internet / Sport / Teknologji, Opinion, Postime t'reja

No comments yet.

Leave a Reply