2:06 pm - Wednesday January 17, 2018

Kërkesa e profesorit Musa Musai për fëmijët me autizëm po bën bujë në rrjetet sociale

Një kërkesë drejtuar miqëve dhe ndjekësve të tij në facebook po bën bujë gjithandej rrjeteve sociale, njofton FreskiRinore.

Profesori Musa Musai me rastin e ditës së fëmijëve me autizëm ka bërë një kërkesë të thjeshtë duke ju drejtuar miqëve të tij kështu:

A mund te bej nje kerkese? A eshte ndonjeri nga ju i gatshem qe ta postoje kete ne statusin e tij dhe ta lere te pakten per nje ore? Eshte java e ARSIMIT SPECIAL dhe muaji i ndergjegjesimit mbi AUTIZMIN, dhe ky mesazh eshte ne nder te te gjithe atyre femijeve qe Zoti I krijoi ne menyre unike!, shkruan mes tjerave profesori Musai.

‪#‎UnëpërkrahFëmijëtmeAUTIZEM‬musa musai

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Postime t'reja

One Response to “Kërkesa e profesorit Musa Musai për fëmijët me autizëm po bën bujë në rrjetet sociale”

  1. Witigigo
    January 1, 2018 at 9:20 pm #

    Besoj ne mrwkullijt e zotit.

Leave a Reply