2:11 pm - Wednesday January 17, 2018

Sëmundjet e kohës si smira, zilia dhe urrejtja nuk na lejojnë të përmirësohemi në jetë…

Semundjet e kohes si smira, zilia dhe urrejtja nuk na lejojne te permiresohemi ne jete, per kete arsye cdo njeri qe deshiron te persoset ne jete duhet te merret me te metat e tij dhe jo te nderhyje ne jeten e te tjereve! Per te arritur kete miresi na mjafton i Madhi Zot!

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project, Video

No comments yet.

Leave a Reply