2:10 pm - Wednesday January 17, 2018

Sipas statistikave, bota numëron rreth 147 milionë jetimë.

 

I Dërguari i Allahut ﷺ ka thënë: “Unë dhe ai që kujdeset për jetimin, do të jemi kështu në Xhennet, dhe e bashkoi gishtin tregues me atë të mesëm.”

 

Përkthim

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Hadithe, Thënie

No comments yet.

Leave a Reply