10:06 pm - Monday December 11, 2017

…xhemati yn kur të nervozohet çka bën? E dhez një cigare – Jakup Asipi

Muhamedi a.s ka thënë: “Kur të nervozoheni merrni avdes, sepse shejtani është i krijuar nga zjarri dhe uji e shuan atë.”

Ndërsa xhemati yn kur të nervozohet çka bën? E dhez një cigare. Jo o popull nuk shuhet zjarri me zjarr!

 

  • Jakup Asipi
#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Islamistike, jakup asipi

No comments yet.

Leave a Reply