10:02 pm - Monday December 11, 2017

JA PSE DUHET TË REKLAMONI BIZNESIN NË PORTALIN FRESKIRINORE!

Portali freskirinore.com 8 vite ka mbijetuar dhe in shaa Allah do mundohena të angazhojmë më shumë anëtar që ky portal të jep freski çdo ditë për Rininë dhe shoqërinë në përgjithësi.

Mijëra vizitorë çdo ditë shfletojnë postimet e portalit tonë.

Kjo, arrihet në mënyra të ndryshme por kuptohet pa mjete financiare është problem edhe të mbijetosh.Ngase gjithë që duan të kotribuojnë duan shbërblim për punën e kryer.

Sot vështirë është të gjesh miq që do të përkrahin për të mirën e shoqërisë, asnjë dobi për portalin dhe stafin. I gjithë angazhimi ynë potencial nuk ka pasur të hyra apo ndonjë dobi financiare, ju themi vetëm shpenzime dhe të dalurat çdo vit e shtohen!

Që portali FRESKIRINORE.COM të mbetet arkivë e gjitha shkrimeve, publikimeve të ndryshme, janë do punë që në IT kuptojnë vetëm njerëzit adekuat për website, hostinge, shkurt e shqip janë do pagesa që duhet bërë çdo vit NGASE për ndryshe mbyllet poryali, të dhënat zhduken dhe i gjithë sistemi vdes!

Ajo, që NE publikisht kërkojmë nga ju miq, afaristë, biznesmen, udhëheqës e lider, portali FRESKIRINORE shton mundësinë e HAPËSIRËS REKLAMUESE, ku me çmime tepër të volitshme vetëm saqë të mbulojmë shpenzimet minimale vjetore.Mijëra vizitorë cdo ditë shfletojnë postimet e portalit tonë.

Andaj mos nguroni çka të doni mund të REKLAMONI, mos nguroni vëllezër, na shkruani në:

EMAIL:  freskirinore1@gmail.com  / Apo / freski_rinore@live.com

KJO ËSHTË ARSYEJA PSE DUHET TË REKLAMONI BIZNESIN NË PORTALIN FRESKIRINORE!

Ju Faleminderit

Miqësisht Portali Freskirinore @2009_2017

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Artikuj, Freski, Freskohu, Internet / Sport / Teknologji, Islam, Maqedoni / Rajon / Bota, NEW, Projekti Xhumasë / Islamistike / Video, Shëndeti / Familja / Kronika e Zezë

No comments yet.

Leave a Reply