2:22 am - Wednesday December 13, 2017

O shoku im, edhe gjumi është bërë monoton, ska as ëndrra te reja më…!!

U takova me një mik timin dhe pasi u përshëndetëm dhe u ulëm, ndër pyetjet që ia bëra: Si i ke punët më gjumin, se ti flen shumë ?
Ma ktheu: O shoku im,, edhe gjumi është bërë monoton, ska as ëndrra te reja më…!!

Përshtati Ragmi D.

Freskirinore.com

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Gjëra interesante

No comments yet.

Leave a Reply