2:12 pm - Wednesday January 17, 2018

“Uji i Zemzemit është përmbushës i atij qëllimi për të cilin pihet.”

Uji i Zemzemit jo vetëm që bën për pije por bile është uji më i pastër në botë dhe i cili nuk përmban bile asnjë llojë të bakterieve,që normalisht ujrat e burimeve tjera e kanë në permbajtjen e tyre.

Shkencëtari japonez Dr Mesaru Imuti (Masaru Emoto) thotë se uji zemzem cilësohet si ujë me veti të veçanta dhe karakteristika të cilat nuk mund të gjinden tek ujërat tjerë të thjeshtë. Sipas tij me përzierjen e një pike të ujit zemzem me 1000 pika uji të rëndomtë fitohet përzierja e cila përfshin të gjitha cilësitë dhe karakteristikat e ujit zemzem.
Pusi i Zemzemit nuk është tharë asnjëherë-shkruan Ali A.,raporton freskirinore.
Për ujin e Zemzemit Pejgamberi alejhi selam thotë: “Uji i Zemzemit është përmbushës i atij qëllimi për të cilin pihet.”-thuhet më tej në shkrimin e Ali A, postuar në profilin e tij në facebook, raporton freskirinore.

 Freskirinore

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Hajj, Islam, Postime t'reja

No comments yet.

Leave a Reply