10:06 pm - Monday December 11, 2017

Lot dhe emocione, ilahija për mulla Jakupin min.53 (Video)

Këtë javë mysafir ishte djaloshi që la pa fjalë me zërin e tij, Erjad Karpuzi.

Moderatori i emisionit i kishte premtuar Erjadit për realizimin e disa këngëve, dhe ai e mbajti fjalën.

Gjatë perfomimit të djaloshit, pati lot dhe emocione, ku Shpetimi u detyrua ta ndërpriste emisionin, sidomos gjatë këndimit të ilahisë për hoxhë rahmetli mulla Jakupin, minuta 53.

Për më shumë shikoni emisionin:

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: jakup asipi, Kosovë, Video

No comments yet.

Leave a Reply