2:23 am - Wednesday December 13, 2017

Hfz.Evzal Sinani merr pjesë në Konferencën e Studentëve të Huaj, pranë Universitetit Jordanian

Sot pata kënaqësinë të paraqitem para ndjekësve të Konferencës së Studentëve të Huaj, organizuar nga Këshilli i Studentëve të Huaj pranë Universitetit Jordanian, për të diskutuar rreth të rinjve, ekstremizmit dhe terrorit, shkruan Evzal Sinani, raporton freskirinore.

Prezantimi im titullohej: “Studentët e Universitetit Jordanian në ballafaqimin me mendimet ekstremiste dhe terrorin”. Në manifestim morën pjesë ambasadorët e shumë shteteve qytetarë të të cilëve studiojnë në Jordan si dhe përfaqësues të shumë universiteteve të Jordanit. Organizmi pati mbulim mediatik të shumë mediave të Lindjes së Mesme, ndër to edhe BBC Arabic, shkruhet më tej, raporton freskirinore.

سرتني اليوم المشاركة في مؤتمر طلبة الوافدين الذي قام بتنظيمه مجلس الطلبة الوافدين بالجامعة الأردنية, في جلسة “الشباب العالمي في مواجهة التطرف والإرهاب” بموضوع: “شباب الأردنية في مواجهة التطرف والإرهاب”.

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Bota, Informim

No comments yet.

Leave a Reply