2:23 am - Wednesday December 13, 2017

Kolonët hebrej sulmojnë xhaminë Al Aksa

Qindra kolonë izraelitë të enjten ia mësynë xhamisë Al-Aksa në Jerusalemin Lindor, ndërkohë që protesta masive mbaheshin nga myslimanët, njoftojnë zyrtarët palestinezë.

“Treqind e tetëdhjetë e pesë kolonë sulmuan xhaminë, ndërsa po mbroheshin nga policia izraelite,” tha një zyrtar i informimit për Anadolu Agency.

Një total prej 252 kolonëve sulmuan xhaminë në mëngjes, ndërsa 132 të tjerë e sulmuan atë përsëri pas namazit të drekës, shtoi ai.

Kolonët u përpoqën të bënin provokime duke kryer ritualet talmudike dhe sulmuan rojet në xhami. /FRESKIRINORE

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Informim, Islam, Postime t'reja

No comments yet.

Leave a Reply