10:06 pm - Monday December 11, 2017

#Informim Rreth Projektit të Xhumasë “XHUMAJA NË XHAMITË TONA” 2017-2018

#Informim
Rreth Projektit të Xhumasë “XHUMAJA NË XHAMITË TONA” 2017-2018

Bëjmë thirrje publike -Ftesë deri te gjithë udhëheqësit e xhamive për projektin e xhumasë, të cilët duan të jenë pjesë e këtij projekti gjatë periudhës 2017-2018, të na kontaktojnë në infot e poshtë shënuar për procedurat e mëtejshme.

Kjo projekt ishte i pari që filloi të realizohet nga një grup studentësh me ndihmën e imamëve dhe stafit të portalit freskirinore.com të vitit 2011, të cilët kanë për qëllim realizimin e një reportazhi ditor në një nga xhamite tona(fshat, qytet dhe rajon)!

Reportazhi përmban në vete:
-1- Pjesë të ligjëratës dhe hudbes nga imami i asaj xhamia,
-2- Disa foto të realizuara brenda dhe jasht xhamisë
-3- Video reportazh
-4- Intervistë me imamin e xhamisë

Çdo xhuma bëhet inçizimi i projektit, më pas brenda 48 orëve reportazhi publikohet në portalin www.freskirinore.com!

Për më shumë informacione, na kontaktoni:

Website: www.freskirinore.com
E-mail:freskirinore1@gmail.com & freski_rinore@live.com

FACEBOOOK: Portali FreskiRinore

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Dita e Xhuma ne Xhamite Tona - Project, Informim

No comments yet.

Leave a Reply