10:04 pm - Monday December 11, 2017

Lutja kur jemi të ngarkuar me borxhe

All-llahummek-finí bi halalike ‘an haramike ve agniní bi fadlike ‘ammen sivake.

O Zoti im, më bëj që të më mjaftojë hallalli Yt dhe të mos i afrohem haramit dhe më bëj të pasur me mirësitë Tua që të mos kërkoj prej tjetërkujt përveç prej Teje.
Tirmidhiu 5/560, “Sahih Et-Tirmidhi” 3/180.

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Familja, Hadithe

No comments yet.

Leave a Reply