10:04 pm - Monday December 11, 2017

Skandal në Radovish, nuk lejohet programi për Ditëlindjen e Profetit Muhamed

Në qytetin e Radovishit në pjesën juglindore të Maqedonisë është pamundësuar programi me rastin e Javës së Ditëlindjes së Profetit Muhamed, raporton Anadolu Agency (AA).

Këshilltari për Çështje Fetare pranë Ambasadës së Turqisë në Shkup, Murat Alkan, duke folur për AA në lidhje me rastin, u shpreh se programin me rastin e Javës së Ditëlindjes së Profetit Muhamed të cilin e organizojnë që nga viti 1989, këtë vit e kanë organizuar edhe në Maqedoni me temën “Profeti Muhamed dhe Shoqëria e Besueshme”.

Alkan rikujtoi se gjatë ditës së djeshme në Shkup u organizua program nga Fondacioni Turk për Çështje Fetare dhe Unioni i Organizatave Turke të Shoqërisë Civile (MATÜSİTEB), si dhe shtoi se edhe në qytetin e Radovishit sot kishin planifikuar të mbanin një program.

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Postime t'reja

No comments yet.

Leave a Reply