10:02 pm - Monday December 11, 2017

Ja në çfarë kushtesh punonte Universiteti i Tetovës, atëher sillnin dije, dritë dhe rrezistencë kombëtare(FOTO)

Babai im Ramadan Sinani bashke me rektorin dhe themeluesin e Universitetit te Tetoves prof.dr.Fadil Sulejmanin nje foto sa nje mije fjale.

Ne çfarë kushtesh vepruan sollen vetem dije,drite,rrezistence kombetare, njofton Arsim Sinani për publikun, raporton freskirinore.

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Postime t'reja

No comments yet.

Leave a Reply