10:06 pm - Monday December 11, 2017

Ndroi jetë Shejhu i devotshëm Fekijhu Hanefi Naxhi El-Merhush Er-Rifai i njohur si “Er-Reuas II”

Sot ka ndruar jete Shejhu i devotshem, njeriu i gradave te larta, edukatori i edukatoreve tane, Gnostiku Rifai dhe Fekijhu Hanefi Naxhi El-Merhush Er-Rifai i njohur si “Er-Reuas II”, nga Hama i lindur ne Kal’at Mudik.
Allahu e meshirofte dhe na befte edhe neve te ndjekim hapat e tij ne urtesi dhe dashuri per Allahun. Allahu na bashkofte me te ne Xhenneti Firdeusin sebashku me Pejgamberin s.a.v.s., njofton Alban Ç, raporton freskirinore.

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Informim

No comments yet.

Leave a Reply