3:49 pm - Wednesday January 17, 2018

Rastësi interesante: Të dy kryeparlamentarët shqiptarë në Maqedoni u zgjodhën në të njëjtën datë!

31 vite më parë, në vitin 1986 për koiçidencë pikërisht me datë 28 prill u zgjodh kryeparlamentari i parë shqiptar i Maqedonisë. Ai ishte Vullnet Starova. Starova kishte lindur në Pogradec, ishte doktor i shkencave mjekësore dhe një personalitet i shquar. Ai ishte kryeparlamentar deri në vitin 1991, njofton freskirinore.

31 vite më pas, në të njëjtën datë – 28 prill – në krye të Maqedonisë erdhi sërish një shqiptar, Talat Xhaferri./freskirinore.com

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Kuriozitete, Postime t'reja

No comments yet.

Leave a Reply