10:04 pm - Monday December 11, 2017

Uji i tharrët në Negotinë të Pollogut me shumë veti shëruese (VIDEO)

Te uji i tharrët në Negotinë të Pollogut, janë zbuluar shumë veti shëruese, sidomos për ato sëmundje me të cilën vuan më së shumti popullata jonë.
Se për cilët sëmundje sqaron qartë Mr.Arben Seferi. Për të ardhur në konkludime shkencore se uji është në një cilësi të lartë, ne përmbledhëm disa parametra kimik, fizik dhe biologjik. Ky ujë në krahasim me gjitha ujërat tjerë botëror, këtu del se uji i tharrët në Negotinë të Pollogut posedon një sasi të lartë të mineraleve, thotë Mr.Arben Seferi, raporton freskirinore.com

Më poshtë keni mundësinë të shihni Videon e plotë të realizuar nga TV SHENJA- intervista me qytetarët dhe njerëzit përgjegjës të aktivitetit të marrë./FRESKIRINORE

[UPDATE,09.05.2017 13:04] – DOKUMENT EKSKLUZIVISHT PËR FRESKIRINORE.COM NË BASHKËPUNIM ME Mr.ARBEN SEFERI

This slideshow requires JavaScript.

FRESKIRINORE.COM

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Kuriozitete, Maqedoni, Postime t'reja, Shëndeti

No comments yet.

Leave a Reply