2:22 am - Wednesday December 13, 2017

Një i krishterë vret vajzën e vet me gurë ngase pranoi Islamin

Një grup jordanezësh të enjten kanë tentuar të depërtojnë në kishën lokale në provincën Ajlon, duke protestuar kundër vrasjes së vajzës nga ana e babait të saj, ngase vajza kishte përqafuar Islamin, sipas asaj që citon agjencia Anadoll, duke u thirrur në burimet e sigurta.

Sipas të njëjtit burim, një i krishterë anonim, ka vrarë vajzën e tij të mërkurën, menjëherë pasi vajza kishte pranuar Islamin. Vajza pranoi Islamin në një ligjëratë të thirrësit të njohur saudit Muhamed El Arifi, e cila ishte mbajtur në universitetin e Jordanit në Aman.

I krishteri e vrau vajzën duke e qëlluar me gurë. “E goditi me gur në kokë dhe ajo menjëherë vdiq”, thuhet në burimin e agjencisë Anadoll.

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Bota, Islam, Postime t'reja

No comments yet.

Leave a Reply