3:37 pm - Wednesday January 17, 2018

Medreseja “Isa Beu” Shkup, deri më sot muslimanëve të vendit dhe të Ballkanit i ka dhuruar 2638 kuadro të diplomuar

A e dini se!
SHMI Medreseja “Isa Beu” Shkup, deri më sot muslimanëve të vendit dhe të Ballkanit i ka dhuruar 2638 kuadro të diplomuar. Kjo është krenaria e këtij populli që kontribuoi për funksionimin e kësaj vatre edukativo-arsimore. Sot me pesë paralele të shtrira puna edukativo-arsimore veç ec përpara. Veç rruga e diturisë përpara do na shpjerrë!freskirinore.com

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Gjëra interesante, Kuriozitete, Postime t'reja

No comments yet.

Leave a Reply