3:44 pm - Wednesday January 17, 2018

Pyeta një njeri në moshë: “Si keni jetuar pa teknologji (Smartphone, internet, etj)

Pyeta një njeri në moshë: “Si keni jetuar pa teknologji (Smartphone, internet, etj)

Mu përgjigj: “Siç jetoni ju sot pa dashuri, pa sinqeritet dhe pa njerzillëk”. (Përkthim)

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Postime t'reja

No comments yet.

Leave a Reply