3:41 pm - Wednesday January 17, 2018

Vrasja e dyfishtë në Gjakovë, flet dëshmitari i ngjarjes

Komandanti i Policisë në Gjakovë, Kristë Gjokaj, ka thënë që sipas një deklarate preliminare nga një dëshmitar okular (familjar i njërit nga viktimat) i cili ka qenë në vendin e ngjarjes në restorant, ku ka ndodhur vrasja e dyfishtë, Krist Memaj ka tentuar të bëjë vetëvrasje, ndërkaq Pjetër Memaj, kushëriri i tij, ka tentuar vazhdimisht që ta ndalë.

Por, në zhvillim e sipër, i ndjeri Krist Memaj ka shtënë me armë në Pjetrin dhe pastaj ka vrarë veten…/freskirinore

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Postime t'reja

No comments yet.

Leave a Reply