3:48 pm - Wednesday January 17, 2018

A e dini pse sulmohet shamia?

Kur jomyslimanët akuzojnë katragjyshet, gjyshet, nënat, gratë, motrat, vajzat, mbesat dhe stërmbesat tona se paguhen për mbulesë, ky është argument mbi vërtetësinë Hyjnore të mbulesës, mbase, sikur mos të ishte ajo e vërtetë Hyjnore, kurrë nuk do të sulmohej.
Allahu i Madhërishëm mbi vërtetësinë e normave islame dëshmoi:
“Ne e kemi shpallur Kur’anin me të vërtetën dhe ai është zbritur me të vërtetën…” (Kur’an, El-Isra, 105)
Adnan S. / FRESKIRINORE

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Islam

No comments yet.

Leave a Reply