3:49 pm - Wednesday January 17, 2018

Djali duke mbajtur Nënën dhe Babain drejt kufirit për në Bangladesh

Nje Musliman ne Arakan duke mbajtur nenen dhe babain drejt kufirit per ne Bangladesh per ti shpetuar ata nga terrorizmi Budist.

Allahu ja shperblefte me Xhenet..

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Postime t'reja

No comments yet.

Leave a Reply