3:50 pm - Wednesday January 17, 2018

​DUAJA KUR DEL NGA SHTËPIA 

Thotë Muhamedi a.s.

“Kush thotë kur të dalë nga shtëpia e tij:

  • Bismilahi tevekeltu ala llahi, ve la havle ve la kuvvete il-la bil-lah -,
    I thuhet atij; U mjaftove me këtë dhe u mbrojte,,  dhe prej tij largohet shejtani”.

( Në shqip: Në emër të Allahut, iu mbështeta Allahut, nuk ka forcë e as fuqi përveç se me Allahun).

Ragmi D./ Freskirinore.com 

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Postime t'reja

No comments yet.

Leave a Reply