10:05 pm - Monday December 11, 2017

Një grua me shami që lë në hije bizneset e burrave (Video)

Gratë përballen me 100 probleme sapo t’i hapin sytë ndërsa burrat me 99. Mund ta kuptoni kush është problemi i 100-të?

Sado që mund të duket si shaka, gratë janë më pak të dukshme në botën e biznesit kosovar i cili dominohet nga burrat.

Por sukseset e konpanive që drejtojnë gratë nuk mbesin në hije. Ashtu është edhe biznesi i gruas nga Skenderaj, Azemine Kukaj, e cila ka nisur një fabrikë për prodhimin e këpucëve.

Duke i uruar asaj mbarësi dhe suksese, ju ftojmë të shikoni historinë e kësaj gruaje të mbuluar, e cila ishte protagoniste e emisionit “Mëngjesi në Tribunë” në Tribuna Channel.

#SHPËRNDAJE POSTIMIN TA LEXOJNË EDHE TË TJERËT!

Filed in: Postime t'reja

No comments yet.

Leave a Reply