3:16 pm - Sunday January 20, 3433

Archive: Page 2

Irinej: Dënimi i Mlladiqit, vepër e djallit

SharePatriarku serb, Irinej ka komentuar vendimin e Tribunalit të Hagës për dënimin me burg të përjetshëm të Ratko Mlladiqit. Irinej ka thënë për mediat serbe se vendimi për dënim të Mlladiqit ishte “vepër e djallit” dhe se...

Sa Dëmtohet Zemra dhe Organizmi pa mëngjes >nëse e doni zemrën tuaj, mos vraponi pa karburant në stomak.<

ShareKeni ngrënë mëngjes sot? Nëse jo, atëherë duhet të dini diçka serioze. Shumë njerëz mendojnë se ngrënia e mëngjesit është pa shije dhe një humbje kohe. Të tjerë mendojnë se mëngjesi është një mënyrë e rëndësishme...

“O ju që besuat, ruajeni veten tuaj! …

Share Kur thotë Kurani për veten se është Libër i qartë, ka për qëllim se parimet e tij janë shumë të qarta dhe precize. A dëshironi autoritet, dinjitet, respekt dhe mbrojtjen e Zotit në çdo sferë të jetës? Si prind, si punëtorë,...

Sa mbesin prej pagës prej 6 mijë frangash në Zvicër?

Share Krahasuar me vendet e tjera evropiane, niveli i pagave zvicerane duket të jetë shumë i lartë. Megjithatë, një vështrim më i afërt në buxhetet dhe shpenzimet e familjeve tregon se pagat zvicerane nuk janë aq të larta sa duken. Si...

Biblioteka e Zelandës së Re një “shtëpi” për të pastrehët

ShareBiblioteka e Zelandës së Re më në fund ka zgjidhur misterin pse disa libra po zhduken nga raftet e saj. Stafi i Bibliotekës së Auckland ishte i hutuar pasi u gjetën disa libra që ishin fshehur në vende të rëndomta. Fillimisht...

Pse Vikingët kishin të shkruar “Allah” në rroba?

ShareStudiuesit në Suedi kanë gjetur shkronja arabe të endura në kostumet e varrimit nga varret vikinge në varka. Zbulimi ngre pyetje të reja rreth ndikimit të Islamit në Skandinavi, shkruan gazetari Tharik Hussain. Ato u mbajtën në...

Cili është sekreti i prindërve danez që rrisin fëmijë të suksesshëm?

ShareSipas studimeve Danimarka ka rezultuar të jetë vendi më i lumtur në botë dhe sekreti i kësaj jete të lumtur qëndron në mënyrën si ata edukojnë fëmijën. Si konkretisht? Një shembull i mirë për të gjithë! Fëmijët duhet...

Një grua me shami që lë në hije bizneset e burrave (Video)

ShareGratë përballen me 100 probleme sapo t’i hapin sytë ndërsa burrat me 99. Mund ta kuptoni kush është problemi i 100-të? Sado që mund të duket si shaka, gratë janë më pak të dukshme në botën e biznesit kosovar i cili dominohet...