3:16 pm - Tuesday January 20, 2893

Archive: Page 7

​DUAJA KUR DEL NGA SHTËPIA 

Share Thotë Muhamedi a.s. “Kush thotë kur të dalë nga shtëpia e tij: Bismilahi tevekeltu ala llahi, ve la havle ve la kuvvete il-la bil-lah -, I thuhet atij; U mjaftove me këtë dhe u mbrojte,,  dhe prej tij largohet shejtani”. (...

Nje vajze 11 vjecare pyeti babain e saj: Cfare do me blesh per 15 vjetorin tim te lindjes?

Share ​…Nje vajze 11 vjecare pyeti babain e saj: Cfare do me blesh per 15 vjetorin tim te lindjes? Babai u pergjigj: Ka shume kohe deri atehere bija ime… Kur vajza mbushi 14 vite, vajza filloi te shfaqte probleme me shendetin dhe...

Komentuesi i shkruan Elvis Naçit: Me pas motër ta kisha dhënë për grua, ja si i përgjigjet hoxha

Share Komentuesi i shkruan Elvis Naçit: Me pas motër ta kisha dhënë për grua, ja si i përgjigjet hoxha   E kur është tema tek gruaja, një komentues i ka shkruar Naçit se po të kishte motër do ia kishte dhënë për grua atij,...

Nje vajze 11 vjecare pyeti babain e saj: Cfare do me blesh per 15 vjetorin tim te lindjes?

Share ​…Nje vajze 11 vjecare pyeti babain e saj: Cfare do me blesh per 15 vjetorin tim te lindjes? Babai u pergjigj: Ka shume kohe deri atehere bija ime… Kur vajza mbushi 14 vite, vajza filloi te shfaqte probleme me shendetin dhe...

E ka babanë sëmurë, vogëlushi 13 vjeçar kujdeset për për familjen (VIDEO)

ShareNë vend që të nisë e të bëjë detyrat e shtëpisë që ia ka dhëne mësuesi në shkollë, Hekurani 13 vjeçar, së pari duhet mbledh drunj për ngrohjen e shtëpisë. Ai këtë e bën çdo ditë pasi vjen nga shkolla. “Tash vjen...

Në Maqedoni dhe Bosnjë nuk besohen mediat, në Shqipëri dhe Kosovë po

ShareMedia në Maqedoni është e varur prej ndikimeve politike, por edhe është e korruptuar. Të paktën këto janë të gjeturat e një hulumtimi të ‘Balkan Barometer 2017’ mbi ndjesimet e qytetarëve në Maqedoni mbi çështjen e mediave,...

Balans MK dyshon në kualitetin e insulinave, rrezikohet jeta e qytetarëve?!

ShareNga Balans MK kërkojnë përgjigje për këto çështje, të cilat, siç thonë, rrezikojnë shëndetin dhe jetën e mbi 40.000 qytetarëve të mvarur nga insulinat në Republikën e Maqedonisë mes të cilëve 450 janë fëmijë. Nëse...

Për shtatë muaj 420 milionë euro nga diaspora

ShareGjatë shtatë muajve të parë të këtij viti në formë të remitancave në Kosovë kanë hyrë hiç më pak se 420 milionë euro dhe në raport me periudhën e njëjtë të vitit paraprak kemi 40 milionë euro më shumë remitanca. Duke...