2:09 pm - Wednesday January 17, 2018

Search for shqipron saramati

Gjendja e Besimtarit dhe Jobesimtarit në Varrë/VIDEO/Project Jumu’ah

ShareShqipron ef.Saramati Të nderuar vëllezërit e mi besimtarë, Allahu xh.sh na ka dhuruar jetë te cilën e falenderojmë, na ka bërë prej krijesave më të zgjedhura. Mirëpo, do të vijë një kohë, atë amanat që na ka dhënë neve...

Ndërmjetësimi (Teuessul)

ShareShqipron ef.Saramati 1-Teuessul i lejuar me mendim unanim: dhe ky është ndërmejetësimi që bën njeriu me punën e tij (kujto hadithin e tre personave që dolën në udhëtim e mbeten në shpellë…) po ndermjetësimi nëpërmjet...

Këshillat e Llukmanit a.s, drejtuar birit të tij/VIDEO/Project Jumu’ah

ShareShqipron ef.Saramati Të nderuar miq të portalit Freskirinore, në saje të projektit të xhumasë ju sjellim Hutben e rradhës nga hoxha i nderuar Shqipron ef.Saramati, njëherit Redaktor kryesor i projektit. Ligjerata e xhumase ka te...

Ligjerata e Iblisit-Shejtanit/VIDEO/Project Jumu’ah

ShareShqipron ef.Saramati Të nderuar miq të portalit Freskirinore, në saje të projektit të xhumasë ju sjellim Hutben e rradhës nga hoxha i nderuar Shqipron ef.Saramati, njëherit Redaktor kryesor i projektit. Hutbeja e kësaj xhumaje...

Shtatë grupe nën hijen e arshit të Allahut Teala/VIDEO/Project Jumu’ah

ShareShqipron ef.Saramati Të nderuar vëllezer musliman. Jemi në nje kohe, qe interesi na mbyti. Sot nëna dhe baba duhen për interes, evladi duhet për interes. Jemi në nje kohë qe na mbyti padrejtesia. Jemi në nje kohe qe dynjaja po...

Shkaqet se si të fitohet kënaqsia e Allahut/VIDEO/Project Jumu’ah

Share Te nderuar miq te portalit Freskirinore, ne saje te projektit te xhumase ju sjellim Hutben e rradhes nga hoxha i nderuar Shqipron ef.Saramati. Per me fitu kenaqesine e Allahut hoxha ne Hutbe ka theksuar disa nga shkaqet, edhe ate: Kur’ani Ti...

Padrejtësia/VIDEO/Project Jumu’ah

ShareShqipron ef.Saramati Te nderuar miq te portalit Freskirinore, ne saje te projektit te xhumase ju sjellim Hutben e kesaj jave nga hoxha i nderuar Shqipron ef.Saramati. Tema per te cilen flet hoxha ne Hutbe, ka te beje pikerisht per PADREJTESINE,...

Mbrojtja nga Mekatet/VIDEO/Project Jumu’ah

ShareTe nderuar miq, ndjekes te portalit, ne vazhdim ju sjellim ligjeraten e rradhes ne saje te projektit te xhumase. Ligjeroi: Shqipron ef. SARAMATI – Dialogu i Nje Njeriu me Ibn Ethemin r.a (Mbrojtja nga Mekatet) (Hutbe-Xhuma) 26.04.2013   _______VIDEO_______Projekt...