Home » Posts tagged with » Fejzi hajdari

Dosjet në Shkup, rezili në Tiranë e Prishtinë

\ \ \ \

Dosjet në Shkup, rezili në Tiranë e Prishtinë

ShareFejzi HAJDARI Shpalosja e dosjeve dhe defilimi i tyre jashtëinstitucional, ka shkaktuar një ndër tronditjet më të mëdha në skenën politike shqiptare në Maqedoni, duke involvuar në të, madje edhe krerë të shtetit të Kosovës. Tronditjet e këtilla kanë goditur krerët e dy partive më të mëdha në Maqedoni, BDI dhe PDSH. Duke patur parasysh se shqiptarët […]