2:13 pm - Wednesday January 17, 2018

Tag Archives: Forumi i të Rinjve Muslimanë

Emocionale: Amet Memedi – fjala përshëndetëse HAXH 2015 (VIDEO)

Share HAPE VIDEON KËTU —- KLIKO —- Burimi: Forumi i të Rinjve Muslimanë Përshtati: FRESKIRINORE ShareShpërndaje:TweetPrintEmail

ZYRTARISHT SHPALLET i MBYLLUR KUIZI ONLINE “RAMAZAN 2015” NË PORTALIN FRESKIRINORE.COM

ShareUPDATE(08.07.2015): ***ZYRTARISHT SHPALLET i MBYLLUR KUIZI ONLINE “RAMAZAN 2015” NË PORTALIN FRESKIRINORE.COM (08.07.2015, ora 12:55min)*** Falenderimi i takon Allahut xh.sh që mbaroi me sukses edhe viti 3-të i kuizit online...

U mbyll me sukses vargu i aktiviteteve te Forumit te te Rinjve Muslimane

ShareVargu i aktiviteteve të Forumit të të Rinjve Muslimanë, në pritje si dhe gjatë muajit të bekuar të Ramazanit, u mbyll me sukses me ligjëratën e mbajtur në Shtëpinë e Kulturës në Kumanovë nga Drejtori i Përgjithshëm i FRM-së...