2:13 pm - Wednesday January 17, 2018

Tag Archives: xhamia hamza doberdoll

Allahu është i mëshirshëm ndaj gjithë rrobërve (VIDEO JUMU’AH)

ShareVetëm Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai, vetem Ate e Falenderojme.Jeta në këtë botë është një provim për botën...

ZYRTARISHT SHPALLET i MBYLLUR KUIZI ONLINE “RAMAZAN 2015” NË PORTALIN FRESKIRINORE.COM

ShareUPDATE(08.07.2015): ***ZYRTARISHT SHPALLET i MBYLLUR KUIZI ONLINE “RAMAZAN 2015” NË PORTALIN FRESKIRINORE.COM (08.07.2015, ora 12:55min)*** Falenderimi i takon Allahut xh.sh që mbaroi me sukses edhe viti 3-të i kuizit online...

Në sprova dhe në sëmundje ka mirësi dhe shpërblime nga Zoti -II /VIDEO/Project Jumu’ah

ShareVetem Allahun xh.sh e adhurojme, vetem Allahun e madheruar e lavderojme dhe vetem Allahun per t’gjitha begatite, bereqetet, nimetet qe na ka dhururar Ai, vetem Ate e Falenderojme. Të nderuar miq të portalit freskirinore.com, në saje...