Ballina Islam A e dini pse sulmohet shamia?

A e dini pse sulmohet shamia?

6
0
SHPËRNDAJE
Ilustrim

Kur jomyslimanët akuzojnë katragjyshet, gjyshet, nënat, gratë, motrat, vajzat, mbesat dhe stërmbesat tona se paguhen për mbulesë, ky është argument mbi vërtetësinë Hyjnore të mbulesës, mbase, sikur mos të ishte ajo e vërtetë Hyjnore, kurrë nuk do të sulmohej.
Allahu i Madhërishëm mbi vërtetësinë e normave islame dëshmoi:
“Ne e kemi shpallur Kur’anin me të vërtetën dhe ai është zbritur me të vërtetën…” (Kur’an, El-Isra, 105)
Adnan S. / FRESKIRINORE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here