E mërkurë, Mars 21, 2018
Ballina Autorët Postime nga FreskiRinore_2

FreskiRinore_2

22 POSTIME 0 KOMENTET
Autor i temave te shumta interesante

Ju prindër që i keni provuar të gjitha mënyrat, por fëmija...

“E kam provuar me të gjitha mënyrat, moj me të mirë e me të keq, por ky është allasoj fëmijë vetëm qan e bërtet”. Për...

A i zgjoni fëmijët tuaj për namaz?

Një grua, i tha një Hoxhe duke kërkuar zgjidhje: "O Hoxhë, fëmijët e mi e kanë gjumin shumë të rëndë, nuk mundem t'i zgjoj...

Me të mirat që të ka dhënë Allahu kërko ta fitosh...

•Ju sjellim ligjëratën e ditës së sotme të Xhumasë, projekt ky që realizohet në bashkëpunim me Xhaminë Hamza dhe gjitha Video ligjëratat i gjeni...

Ensar Sinani – Suretul-Bekare (284-286)

https://youtu.be/9s-P-TTg5SE Nëse kjo Video nuk hapet: KLIKO KËTU Ensar Sinani - Suretul-Bekare (284-286) Të gjitha të drejtat e rezervuara © freskirinore.com ® Mos i bëj vetëm ‘LIKE’ këtij...

Agjërimi është një mësues i mirëfilltë dhe me vlerë për çdo...

Në vend të urimit... Njëra nga përmasat e shumta dhe të frytshme psikologjike të agjërimit thotë se: Agjërimi është një mësues i mirëfilltë dhe me...

Namazi i Teravisë dhe namazi i natës

Mr.Ragmi Destani Koha e namazit të teravive është pas namazit të jacisë dhe para namazit të vitrit deri para namazit të sabahut. Transmetohet nga Arxhefe...

Një femër serbe në Zvicër kaloi ne Islam, ajo shqiptoi shehadetin...

Në ditën e katër të muajit të shenjtë të Ramazanit, në xhaminë e Wetzikonit në Kantonin e Cyrihut në Zvicër, në prezencë të imamit...

Lutu dhe vetëm lutu….”Unë jam afër”

Lutu dhe vetem lutu...."Une jam afer" Shkruan: Hoxhë Zekerija Rushani Ramazani pos frenimit nga te ngrenit dhe te pirit, eshte Muaji i maratones se mbjelljes dhe,...

Block title

Top 7 ditët e fundit

Block title