E martë, Shkurt 20, 2018
Ballina Autorët Postime nga Portali Freskirinore

Portali Freskirinore

785 POSTIME 0 KOMENTET

Naçi:Pëlqimet,mijëra shikime nuk quhen fame por dashuri ne emrin e Krijuesit te...

Mbi 800 mije shikime, 90 mije pelqime dhe mijera mesazhe ka qene dhurata me e bukur qe me keni bere Vellezer dhe Motra te...

Haku i Nënës

Pejgamberi a.s i tha Selman Farisiut: O Selman eja tu bëjmë një vizitë të vetmuarve. Kush janë të vetmuarit o i Dërguar i All-llahut...

Njeriu ngarkohet me mendime ndërsa Zoti është Ai që percakton

Mbreti e kishte gjykuar një zdrukthëtar me vdekje dhe kur arriti lajmi tek ai, tërë natën nuk mundi të flejë.Bashkëshortja i tha: – O...

O Zoti im ndihmoj: Atyre që në këto momente po sprovohen...

O Zoti im ndihmoj: Atyre që në këto momente po sprovohen - ndërsa unë flej i qetë Atyre që kanë të ftohtë - ndërsa un rri...

Një grua me shami që lë në hije bizneset e burrave...

Gratë përballen me 100 probleme sapo t’i hapin sytë ndërsa burrat me 99. Mund ta kuptoni kush është problemi i 100-të? Sado që mund të...

​PSE FRIKOHESH NGA VDEKJA? -Një burrë e pyeti një detar: 

Një burrë e pyeti një detar:  - Ku ndërroi jetë prindi yt?  Në det, - u përgjigj detari. E gjyshi yt ku vdiq? - e pyeti. Në det,...

Leximi te muslimanët, virtyt apo bezdi

Nexhat Ibrahimi Shqyrtime hyrëse Rrëfimi i mëposhtëm është përshtypje personale rreth leximit dhe dashurisë për leximin, për lapsin, për letrën, për librin. Ky rrëfim nuk është...

A DO TA SHOHËSH DYNJANË PAS VDEKJES TËNDE

​Nëse do ta shohësh dynjanë pas vdekjes tënde, shikoje dynjanë pas vdekjes së dikujt tjetër! Nëse e mediton se si të dashurit i harrojnë të...

Block title

Top 7 ditët e fundit

Block title