E mërkurë, Mars 21, 2018
Ballina Autorët Postime nga ssh

ssh

54 POSTIME 0 KOMENTET

Tregim: Nëse doni ta shkatërroni një vend, vetëm lironi gomarët e...

Nga: Rijad Imeri Një gomar ishte i lidhur për një peme Erdhi shejtani dhe e zgjidhi litarin e tij Hyri gomari në kopshtin e komshiut dhe filloi...

Uji i tharrët në Negotinë të Pollogut me shumë veti shëruese...

Te uji i tharrët në Negotinë të Pollogut, janë zbuluar shumë veti shëruese, sidomos për ato sëmundje me të cilën vuan më së shumti...

Me kë jeni kapur për dore?

Plaku shikonte fëmijët të cilët ndërtonin një kështjellë nga rëra… Sapo e mbaruan kështjellën e imagjinuar për të cilën harxhuan aq shumë kohë dhe durim,...

Të duhemi për hirë të Allahut xh.sh – Ligjëron Hoxhë Afet...

Të gjitha falënderimet e plota dhe madhështia absolute i takojnë vetëm All-llahut të Madhëruar, Zotit të Vetëm, ta pashoq, i Cili na krijoi nga...

A bëhet HAXHI vaxhib në qoftë se e kryejmë Umren? –...

Pyetje: Zakonisht dëgjohet se në qoftë se dikush kryen Umren një herë, kryerja e haxhit bëhet i detyrueshëm (Vaxhib) për të. Ju lutemi na qartësoni...

Avokati dhe telefoni – Portal informativ dhe edukativ FRESKIRINORE

Një avokat i ri e kishte rregulluar zyrën për mrekulli. Ndërsa si kurorë të saj, në tavolinë vendosi një telefon mjaft luksoz ashtu që...

E gëzoftë kombi Bibliotekën “Rruga e Rilindjes”, perlën e qytetit!

Ditë historike, ditë e rrallë jete! Sot ishte rast historik per Forumin e të Rinjve Muslimanë, për qytetin e Gostivarit dhe te gjithe vendin -...

Urime festa madhështore e FITËR BAJRAMIT

Portali FreskiRinore ua Uron festën e madhe të Fitër Bajramit, Paqa,Mirësitë dhe Begatitë qofshin në çdo familje...

Block title

Top 7 ditët e fundit

Block title