SHPËRNDAJE

Një ditë babi i Rebabit, Seid ibni Musejjebi, hyri në shtëpi, ndërsa ajo (Rebabi) ishte ulur dhe mendohej thellë.Babai i saj e pyeti, Oj Rebab çka ishe duke bërë, çka ishe duke menduar?
Lexoja Kur’an, u përgjigj ajo.
A e kuptove, a e ke të qartë atë, që e lexove? po, ju përgjigj ajo, përveç kuptimin e një ajeti nuk e kam të qartë.,

Cili është ai ajet, pyeti Seid ibni Musejjebi?

Ajo tha: ”Rabbena atina fid-dunja haseneten ve fil ahireti haseneten-Zoti ynë na jep të mira në këtë jetë, na jep të mira në botën tjetër”, Surja, El-Bakare, 201.

Babai imë, E kamë të qartë se, e mira e asaj bote është xhenneti por cila është e mira e kësaj bote?
Burri i mirë për gruan e mirë dhe gruaja e mirë për burrin e mirë, iu përgjigj Seid ibni Musejjebi.
Dr. Taxhedin Bislimi.

Na shkruani:
info@freskirinore com

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.