Ballina Familja Çka ndodh kur përqafoni dikë më shumë se 20 sekonda…

Çka ndodh kur përqafoni dikë më shumë se 20 sekonda…

8
0
SHPËRNDAJE

Informacione dhe konstatime të dobishme nga hulumtimet në fushën e psikologjisë:

Kur dikë gjatë përshëndetjes me të e përqafoni për një kohë më shumë se 20 sekonda, në tru sekretohet hormoni oxytocin përgjegjës për “lidhshmërinë sociale” dhe në këtë mënyrë e siguroni që personi në fjalë të ju besoj dhe ndjehet i sigurt me ju edhe më shumë./freskirinore.com

Prof.dr.Musa Musai

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here