Ballina Artikuj Edhe një kapital i pa vdekshëm!

Edhe një kapital i pa vdekshëm!

52
0
SHPËRNDAJE

Elhamdulil-lah- Falënderimi i takonë vetëm Allahut Fuqqiplotë, që sot përfundoi përkthimi në gjuhën shqipe i pjesës së parë të veprës kapitale bazore nga Fikhu Hanefij “El IHTIJARU LI TA’LILIL MUHTAR”  nga Autor: Imami, Fikhisti dhe Muhadithi ABDULLAH b. MAHMUD EL MEVSILIJ  EL HANEFIJ Rahimehull-llah.

(599h ka vdekur 683 h)

Tahkik: nga Fikhisti dhe Muhadithi Shqiptar: Shejh Shuajb el Arnauti (Allahu e mëshiroftë)

Pjesa e parë e këtij libri përfshinë ibadetet dhe ka gjithsej 550 faqe, shpresojmë që pas kryerjes së procedurave tjera të rregullta shkencore si recensimi dhe redaktimi së shpejti lexuesi do ta ketë në dorë, dhe kjo libër do të shuaj shumë dilema.

Shkruan ne rrjetin social: Jusuf Zimeri

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.