SHPËRNDAJE

“Ekzistojnë vetëm dy lloje femrash: ato që flasin gjithmonë dhe ato që nuk heshtin kurrë”

Thënie nga Oscar Wilde

info@freskirinore.com

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here