Ballina Jeta Hfz.Evzal Sinani diplomon në Fakultetin e Sheriatit pranë Universitetit Jordanik në Amman.

Hfz.Evzal Sinani diplomon në Fakultetin e Sheriatit pranë Universitetit Jordanik në Amman.

7
0
SHPËRNDAJE

Falënderimet shkojnë për All-llahun Një, sot dhe gjithmonë, u shpreh Hfz.Evzal Sinani.

Freskirinore hafizit i’a uron diplomimin ne Fakultetin e Sheriatit prane Universitetit Jordanik ne Amman.

Urime vellai im, urime per diplomimin me sukses te shkelqyeshem dhe ne kohe rekord duke mposhtur te gjitha sfidat, qe vertete ishin shume!

Krenaria qe ndiej sot, kur edhe zyrtarisht jemi dy vellezer, hoxhollare te diplomuar ne shkencat islame do te mbetet pergjithmone nje ndjenje qe as shkronjat kane aftesine ta percjellin, e as letra ka fuqine ta bart- shkruan Ensar Sinani, transmeton freskirinore.com.

Falenderimi i takon Allahut fund e krye, sot e permot! Fale te qofshim i Madhi Zot!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here