Ballina Jeta Ja në çfarë kushtesh punonte Universiteti i Tetovës, atëher sillnin dije, dritë...

Ja në çfarë kushtesh punonte Universiteti i Tetovës, atëher sillnin dije, dritë dhe rrezistencë kombëtare(FOTO)

3
0
SHPËRNDAJE

Babai im Ramadan Sinani bashke me rektorin dhe themeluesin e Universitetit te Tetoves prof.dr.Fadil Sulejmanin nje foto sa nje mije fjale.

Ne çfarë kushtesh vepruan sollen vetem dije,drite,rrezistence kombetare, njofton Arsim Sinani për publikun, raporton freskirinore.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here