Ballina Jeta Ja në cilën xhami qëndroi ish Kryeministri i Turqisë Prof. Dr. Ahmet...

Ja në cilën xhami qëndroi ish Kryeministri i Turqisë Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu.

12
0
SHPËRNDAJE

Ja në cilën xhami qëndroi ish Kryeministri i Turqisë Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu.

 Më datë 28.09.2017 (e enjte), në  hapësirat e  Xhamisë së Pashës dhe Arabatit, qëndroi ish Kryeministri i Turqisë Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu./Freskirinore.com 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here