SHPËRNDAJE

Në Indonezi egziston një festë e cila festohet në te gjitha shkollat e vendit, ku ftohen nënat e të gjith nxënësve ne shkollë, dhe kerkohet nga nxënësit që tju lajnë këmbët nënave.

Kjo ndodh që fëmijët të mos harrojnë perkujdesin nga nënat e tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here