Ballina Jeta Kjo plakë 90 vjeçare ju habitë me leximin e Kur’anit (Video)

Kjo plakë 90 vjeçare ju habitë me leximin e Kur’anit (Video)

6
0
SHPËRNDAJE

Lexuesit e Kur’anit të shenjtë janë të preferuarit e Zotit, dhe kjo na është bërë me dije përmes mësimeve fetare.

Kjo plakë me sa duket e ka vendosur që ta vazhdoj rekordin, duke lexuar si bilbil edhe në moshën 90 vjeçare, duke lënë gojëhapur edhe më të rinjtë.

Shikojeni videon dhe bindni se mosha nuk është limiti, përkundrazi, mosha është përvoja që nuk e zëvendëson askush…

90-year-old woman reciting the #Quran.#Islam

Posted by DOAM – Documenting Oppression Against Muslims on Sunday, August 20, 2017

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here