Ballina Kuize ZYRTARISHT SHPALLET i MBYLLUR KUIZI ONLINE “RAMAZAN 2015” NË PORTALIN FRESKIRINORE.COM

ZYRTARISHT SHPALLET i MBYLLUR KUIZI ONLINE “RAMAZAN 2015” NË PORTALIN FRESKIRINORE.COM

59
0
SHPËRNDAJE

UPDATE(08.07.2015):

***ZYRTARISHT SHPALLET i MBYLLUR KUIZI ONLINE “RAMAZAN 2015” NË PORTALIN FRESKIRINORE.COM (08.07.2015, ora 12:55min)***

Falenderimi i takon Allahut xh.sh që mbaroi me sukses edhe viti 3-të i kuizit online “RAMAZAN 2015”.

-SONTE NË MESNATË SHPALLEN REZULTATET PËRFUNDIMTARE (08.07.2015, ora 23:59min)
-3 (tre) vendeve të para u ndahen shpërblime dhe mirënjohje

 

FALËNDEROJMË SPONZORËT TANË:
*.XHAMIA HAMZA DOBËRDOLL

*.FORUMI I TË RINJVE MUSLIMANË

*.VISION ACADEMY

Për info shtesë:
Profili zyrtar/fb: Portali Freskirinore
Email: freski_rinore@live.com
Mob/Whatsapp: +389 73 223 666

***Linku: freskirinore.com


wpid-received_851380051599263.jpeg


 

 ZHVILLIMI I KUIZIT (Rregullat)


SQARIM: Grumbullohen pikët e dy pjesëve dhe shpallet fituesi.
Finalistët shpërblehen dhe njëkohësisht u ndahet mirënjohje!

Mund t’u përgjigjeni të dy pjesëve të Kuizit deri më 08.07.2015.

Te ky link do jenë të vendosur të dy pjesët e kuizit dhe do jenë hapur deri më 08.07.2015

Të gjithë kanë të drejtë në pjesëmarrje të Kuizit.

Suksese!


 

Sqarim:

  • Kuzi  zhvillohet në 2 pjesë.
  • Në Pjesën e I dhe II, të drejtë pjesëmarrje kanë të gjithë personat të cilët konfirmuan se do të marrin pjesë në Kuizin online RAMAZANI 2015!
  • Pjesëmarrësit do u përgjigjen pyetjeve në pjesën e parë dhe të dytë të kuzit, që të grumbullojnë sa më shumë pikë!
  • Pjesa e parë e kuizit do të zhvillohet më datë 26.06(xhuma) dhe vetëm njëher keni të drejtë t’u përgjigjeni pyetjeve, n.q.se vërehet se keni provuar të luani me emër tjetër, më pas me emrin e juaj të vërtet ku IP. ADRESS është e njejtë  atëherë automatikisht largoheni nga loja!
  • Pjesa e dytë e kuizit do të zhvillohet më 01.07(mërkurë)

 LINKU: http://freskirinore.com/?p=23449
(Te ky link do të zhvillohet edhe kuizi online – KLIKO KËTU)


SPONZORËT E KUIZIT janë:

 1.XHAMIA HAMZA DOBËRDOLL

2.FORUMI I TË RINJVE MUSLIMANË

3.VISION ACADEMY

SPOONZORET-FOTO-FR-11